English flag English Version


ForedragMellemrum


I foredrags-serier og forelæsninger har Lone Reippurt fortalt om sit arbejde som skuespiller, kunstner og underviser. Men foredragene kan også være af mere videnskabelig karakter, når de tager udgangspunkt i f.eks. Lone Reippurts særlige specialeafhandling på Københavns Universitet, hvor H.C.Andersens sprogtone og fynske tale belyses udfra konkrete eksempler og videnskabelige undersøgelser.
På Københavns Universitet har Lone Reippurt holdt foredrag for jurastuderende om retorik og fremlæggelse, hvor praktiske øvelser inddrager tilhørerne på en munter og naturlig måde.
Forskellige Netværksgrupper har kontaktet Lone Reippurt med henblik på mere specielle foredrag, hvor ønsket har været at høre om Skuespillerens arbejde med sig selv eller hvad er sangteknik og hvad er talent? eller mere litterære foredrag om I.P.Jacobsen, Johanne Luise Heiberg og Den danske Vaudeville.
Andre foredrag kan også nærme sig causerier f.eks.Gustav Wied og kvinderne, som Danmarks Radio har sendt eller en foredrags-serie om Operettens komponister.

Mellemrum